Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Wellicht staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen.

 • Inschrijven

  1. Dat is zeker mogelijk.
   Op het inschrijfformulier wordt gevraagd naar de groepsnaam, maar u bent niet verplicht om deze in te vullen.

  2. Wanneer u als individu deelneemt is het belangrijk dat we uw gegevens hebben en dat we weten voor welke medaille u deelneemt. Een groepsnaam hoeft u niet in te vullen.

   Voor groepen is het belangrijk dat de contactpersoon van de groep alle gegevens invult. Van de deelnemers van de groep moet de naam en het medaillenummer ingevuld worden. Tevens is het belangrijk dat er per tien kinderen minimaal twee volwassenen meelopen als begeleiding. Van de begeleiding hoeft de contactpersoon geen gegevens door te geven, omdat zij niet wandelen voor een medaille en daarmee dus ook geen inschrijfgeld hoeven te betalen.

 • Parkeren

  1. De organisatie vraagt de deelnemers zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de start van de Avondvierdaagse Sliedrecht te komen.
   Op het IJsbaanterrein is helaas geen ruimte voor een fietsenstalling. Het mogelijk u fiets te stallen bij de kinderboerderij of in de fietsenrekken bij het korfbalterrein.

 • Start

  1. De start en de finish vindt dit jaar plaats op het ijsbaanterrein. Deelnemers kunnen het terrein vanaf het korfbalterrein betreden. Vanaf 18.00 uur zijn de poorten geopend en kunnen de deelnemers zich aanmelden. De start vindt iedere avond plaats om 18.30 uur.

 • Wandeling

  1. Vanwege de veiligheid is het niet toegestaan om tijdens de avondvierdaagse een buggy of kinderwagen mee te nemen.

  2. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen tijdens de Avondvierdaagse Sliedrecht.