Hoeveel kilometer loop jij?
home  > veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Heb je een vraag? Wellicht staat het antwoord op jouw vraag tussen de veel gestelde vragen.

 • Inschrijven

  1. Dat is zeker mogelijk.
   U kunt op het inschrijfformulier aangeven of u individueel loopt of met een groep.

  2. Bij de online inschrijving wordt gevraagd naar uw persoonlijke gegevens, voor welke medaille u deelneemt en de afstand die u wilt lopen.
   Het is belangrijk dat er per tien kinderen minimaal twee volwassenen meelopen als begeleiding. Van de begeleiding hoeft de contactpersoon geen gegevens door te geven, omdat zij niet wandelen voor een medaille en daarmee dus ook geen inschrijfgeld hoeven te betalen.

  3. Dat is een verplicht veld.
   U kunt hier de naam van de groep vermelden of uw eigen naam.

 • Parkeren

  1. De organisatie vraagt de deelnemers zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de start van de Avondvierdaagse Sliedrecht te komen.
   Op het IJsbaanterrein is helaas geen ruimte voor een fietsenstalling. Het mogelijk u fiets te stallen bij de kinderboerderij of in de fietsenrekken bij het korfbalterrein.

 • Start

  1. De start en de finish vindt dit jaar plaats op het ijsbaanterrein. Deelnemers kunnen het terrein vanaf het korfbalterrein betreden. Vanaf 18.00 uur zijn de poorten geopend en kunnen de deelnemers zich aanmelden. De start vindt iedere avond plaats om 18.30 uur. Voor deelnemers van de 10 km is het mogelijk om vanaf 18.00 uur te starten.

 • Wandeling

  1. Vanwege de veiligheid is het niet toegestaan om tijdens de avondvierdaagse een buggy of kinderwagen mee te nemen.

  2. Het is niet toegestaan om huisdieren mee te nemen tijdens de Avondvierdaagse Sliedrecht, tenzij het om begeleiding gaat.